1.2. Asistencije u kući

Asistencijama u kući smanjujemo rizike od većih šteta i troškova

Asistencije koje trenutno rješavaju Vaše probleme.
Za bezbrižan život.

Kada trebate majstora u kući bilo da je u pitanju vodoinstalater, električar, ključar, stolar ili neka druga intervencija, pozovite naš ALARM Centar.

Budite bezbrižni i u Vašem domu.

Prvi u Bosni i Hercegovini asistiramo Vam i kod kuće. Kao lider tržišta asistencija prvi u BiH smo osigurali podršku našim i vašim klijentima i kod kuće. Ova vrsta asistencija, poznata kao “home” asistencije, predstavlja poseban vid brige za klijente u rješavanju problema kod kuće.

PGM Assistance BH je prvi u Bosni i Hercegovini sistemski organizirao “home” asistencije i stavio ih na raspolaganje putem assistance programa svojim korporativnim klijentima. “Home” asistencije od posebnog su značaja za klijente kada se govori o smanjenju posljedica neispravnosti instalacija kod kuće, kao i njihovog komfora u pogledu profesionalnog osoblja koje će im pružiti asistencije kod kuće.

Naša mreža operativnog osoblja “home” asistencija trenutno je jedina ove vrste u Bosni i Hercegovini, ali svakako smo u nju uložili vlastita iskustva i “know-how”, kao i iskustva partnerskih evropskih mreža i danas smo ponosni na mrežu “home” asistencija razvijenu po evropskim standardima i spremnu da odgovori zahtjevima i najkomplikovanijih asistencija.

PGM – Mapa operacija u Bosni i Hercegovini

Filter by