1.3. Putne asistencije

Putne asistencije – najjednostavniji nastavak putovanja

Putovanje je užitak, kada nema problema…
Ili kad ih neko drugi rješava za vas.

Kada tokom putovanja doživite prekid putovanja, set putnih asistencija će omogućiti Vaš nastavak planiranog putovanja na optimalan način

Asistencije za nastavak udobnog i sigurnog putovanja.

Putovati sigurno i udobno od neprocjenjive je važnosti za svakog čovjeka danas. Ipak, nije moguće garantirati da se neugodne situacije neće desiti i to obično kada ih ne očekujete. PGM Asistencija će učiniti sve potrebno kako bismo elminirali  neugodnosti koje doživite u toku putovanja.

U tu svrhu, osigurali smo mrežu operacija putnih asistencija putem koje možemo organizirati usluge i servise koji će osigurati udoban i siguran nastavak putovanja. Usluge putnih asistencija uključuju asistencije u organiziranju hotelskog smještaja, avionskih, voznih ili autobusnih karata, kao i usluge organiziranja zamjenskog vozila i nastavka putovanja ili eventualnog povratka do adrese stanovanja.

Pored navedenih usluga Putne asistencije uključuju i širok spektar drugih asistencija koje klijentima mogu zatrebati u toku putovanja, a koje mogu biti od ključne važnosti za udobnosti i sigurnost putovanja. Bez obzira da li je usluga asistencije predviđena programom garancije mobilnosti ili korporativnim programom asistencija, naši operateri ALARM Centra odgovorit će na svaki zahtjev svakog klijenta u segmentu putnih asistencija, a kako bi osigurali da nastavak putovanja ili povratak kući.

Korporativnim programima garancija mobilnosti ili asistencija, troškovi ovih usluga mogu biti djelom ili u cjelosti pokriveni dok zahtjevi klijenata koji nisu pokriveni korporativnim programima klijenti plaćaju na licu mjesta ili putem osiguranja garancije.

PGM – Mapa operacija u Bosni i Hercegovini

Filter by