2.1. Individualni klijenti

karticef2g

Kakvu asistenciju želite?

Širok izbor naših paketa dizajniran za kategoriju individualnih klijenta omogućava Vam izbor najoptimalnijeg paketa prilagođen Vašim svakodnevnim zahtjevima. Upoznajte se sa našom ponudom i u našem web shopu kupite online svoj paket još danas. Udobno putovanje, sigurnost i komfor svakako su uključeni u svaki naš pojedinačni paket. Svi paketi su dizajnirani uz maksimalno poštovanje zahtjeva savremenog života i bazirani su na savremenim poslovnim principima koji garantiraju realiziranje usluga i Vaše potpuno zadovoljstvo.

Assistance24h paketi

Asistencija koja je na optimalan način prilagođena potrebama naših klijenata koja na jednostavan, funkcionalan i efikasan način klijentima nudi usluge pomoći na cesti, kao i prateće servise i usluge koje će osigurati udobno putovanje sigurnost i u slučaju potrebe na optimalan način odgovoriti zahtjevima klijenata.

Free2Go paketi

Asistencije koje se realiziraju opusteno, fleksibilno i bez strogih ogranicenja namjenjene modernim korisnicima koji žive dinamično i žele osigurati mobilnost na pravi način. Paketi Free2Go su prilagođeni tržištu Bosne i Hercegovine i na pravi način odgovaraju potrebama savremnog i dinamičnog čovjeka. 

Senior Asistencije

Paketi vrhunskih asistencija namjenski prilagođeni klijentima treće životne dobi koji sadrže optimizirane usluge koje odgovaraju potrebama naših najiskusnijih klijenata. Dizajn, razvoj i optimizaciju usluga prepustili smo iskusnom osoblju koji su u saradnji sa našim lojalnim klijentima razvili optimalne pakete.