B2C paketi asistencija

Najbolje od asistencija za Vas.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Set paketi asistencija namjenski su dizajnirani da zadovolje potrebe pojednačnih klijenata za servisima i uslugama asistencija PGM-a. Programi asistencija koje PGM realizira su savremeni i efikasni, vrhunskog kvaliteta i u cjelosti orjentisani da zadovolje potrebe klijenata, ispunjavajući najstrožije poslovne standarde u oblasti asistencija dostupne na tržištu.

Kontinuiranim plaćenjem potreba naših klijenata i neprekidnim ažuriranjem sadržaja paketa naše proizvode činimo atraktivnim i prilagođenim tržišnim zahtjevima. Stalnom optimizacijom naših poslovnih procesa održavamo konkurentsku prednost u pogledu cijena naših paketa, a izuzetna posvećenost mreži naših izvršilaca osigurava vruhnski kvalitet naših usluga.

Assistance24h paketi

Klasični set paket asistencija za klijente sa uključenim provjerenim bonitetima i servisima koji svakodnevno zatrebaju…

Više
Free2Go paketi

Najmoderiniji paketi asistencija sa uključenim dodatnim proizvodima kao što su putno-zdravstveno i osiguranje od nezgode…

Više
Senior Asistencije

Briga za naše najiskusnije klijente 24/365.  Predefinirani servisi i boniteti namjenski dizajnirani za klijente treće životne dobi…

Više