Asistencije

Slide Background
PROFESIONALNO I POUZDANO
UVIJEK NA NAJBOLJI NAČIN
Build & Design
DOVOLJNO
JE SAMO OKRENUTI BROJ
Build & Design
NAŠI ISKUSNI STRUČNJACI

PRONAĆI ĆE NAJBOLJE RJEŠENJE

Slide Background
KOGA MOŽETE
POZVATI KAD IMATE PROBLEM
Slide Background
VAŠE PROBLEME
RJEŠAVAJU PROFESIONALCI
Slide Background
MREŽA TEHNIČARA
KOJA POSTOJI ZBOG VAS
Slide
POTPUNA POSVEĆENOST
ONOME ŠTO RADIMO
Slide
ASISTENCIJE MAJSTORA U KUĆI
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

Vrhunski servisi i usluge asistencija prepoznatljivi po kvaliteti

PGM Assistance je lider u pružanju vrhunskih usluga pomoći na cesti, asistencije u kući, lifestyle i svih drugih asistencija kao profesionalnih ad-on servisa namijenjenih povećanju vrijednosti osnovne usluge. Naša misija je da vam pružimo najbolju moguću uslugu i da budemo tu za vas u svakoj situaciji.

Kao pouzdan partner, PGM Asistencija je tu da vam pruži potpunu podršku u svim situacijama koje zahtijevaju asistenciju, bez obzira da li je riječ o pomoći na cesti, pomoći u kući ili bilo kojoj drugoj vrsti asistencije. Naš tim stručnjaka stoji vam na raspolaganju 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, kako bi se pobrinuli da dobijete potrebnu pomoć u najkraćem mogućem roku.

Naši vrhunski ad-on servisi su dizajnirani da povećaju vrijednost vaše osnovne usluge. To znači da ćete dobiti najbolje usluge po povoljnim cijenama. Naša ponuda uključuje usluge kao što su asistencije na cesti, asistencije u kući, medicinske asistencije, usluge savjetovanja, informiranja i drugih lifestyle usluga koje su namijenjene da vam olakšaju život.

Asistencija u kući je tu da vam pomogne u slučaju popravka, kvara ili neke druge hitne situacije u vašem domu. Naši stručnjaci su tu da vam pomognu u bilo kojoj situaciji i da vam pruže potrebne savjete i podršku kako bi se što prije riješili problema.

Kao lider u pružanju usluga pomoći na cesti, naši stručnjaci su uvijek spremni da vam pruže pomoć u slučaju kvara, nezgode ili bilo kojeg drugog problema na cesti. Naš tim može vam pomoći sa brzom popravkom ili vučom vozila, te vam pružiti informacije o najbližim servisima ili stanici za gorivo.

Naši ad-on servisi su također namijenjeni vlasnicima motornih vozila, kao prateća garancija mobilnosti. Naša ponuda uključuje razne vrste usluga, poput zamjene guma, popravka oštećenja na vozilu, pružanja informacija o najbližim benzinskim stanicama i servisima, te drugih usluga koje su namijenjene da vam olakšaju život.

Popravka na licu mjesta kao prioritet

Korištenjem usluga opravke vozila na cesti svoje probleme stavljate u ruke profesionalaca koji će u cjelosti odgovoriti na Vaše zahtjeve i potrebe. 

Za bezbrižan život i putovanja


Uz Asistenciju, možete biti sigurni da ste uvijek u dobrim rukama. Naš tim posvećen je pružanju vrhunske usluge i brizi o vašoj sigurnosti i dobrobiti. Naši stručnjaci su obučeni da rade u najtežim uvjetima i da se brinu o vašim potrebama na najbolji mogući način.


Uz Asistenciju, možete biti sigurni da ćete uvijek imati pristup najboljim uslugama pomoći na cesti, asistencije u kući, lifestyle uslugama i drugim vrstama asistencije. S našom ponudom usluga, možete biti sigurni da ćete imati sve što vam je potrebno kako bi vaš život bio lakši i sigurniji.


Stoga, ako tražite vrhunsku uslugu pomoći na cesti, asistencije u kući, ili bilo koju drugu vrstu asistencije, Asistencija je vaš pouzdan partner. Kontaktirajte nas danas kako bismo vam pomogli u svim vašim potrebama i osigurali da vaš život ostane bezbrižan i siguran.

Automotive

asistencije

Home

asistencije

Medicinske

asistencije

Putne

asistencije