Asistencije na putovanju

Build & Design
PUTNE I LIFESTYLE
ASISTENCIJE
sa Vama, bez obzira gdje putujete
Build & Design
SAMO KLIKNEŠ
KAD NAS TREBAŠ
Build & Design
VAŠA PODRŠKA
GDJE GOD DA PUTUJETE
Build & Design
BRZE, EFIKASNE I JEDNOSTAVNE
PROCEDURE PRUŽANJA USLUGA
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

Asistencije za nastavak udobnog i sigurnog putovanja.

Putovati sigurno i udobno od neprocjenjive je važnosti za svakog čovjeka danas. Ipak, nije moguće garantirati da se neugodne situacije neće desiti i to obično kada ih ne očekujete. PGM Asistencija će učiniti sve potrebno kako bismo elminirali  neugodnosti koje doživite u toku putovanja.

U tu svrhu, osigurali smo mrežu operacija putnih asistencija putem koje možemo organizirati usluge i servise koji će osigurati udoban i siguran nastavak putovanja. Usluge putnih asistencija uključuju asistencije u organiziranju hotelskog smještaja, avionskih, voznih ili autobusnih karata, kao i usluge organiziranja zamjenskog vozila i nastavka putovanja ili eventualnog povratka do adrese stanovanja.

Pored navedenih usluga Putne asistencije uključuju i širok spektar drugih asistencija koje klijentima mogu zatrebati u toku putovanja, a koje mogu biti od ključne važnosti za udobnosti i sigurnost putovanja. Bez obzira da li je usluga asistencije predviđena programom garancije mobilnosti ili korporativnim programom asistencija, naši operateri ALARM Centra odgovorit će na svaki zahtjev svakog klijenta u segmentu putnih asistencija, a kako bi osigurali da nastavak putovanja ili povratak kući.

Korporativnim programima garancija mobilnosti ili asistencija, troškovi ovih usluga mogu biti djelom ili u cjelosti pokriveni dok zahtjevi klijenata koji nisu pokriveni korporativnim programima klijenti plaćaju na licu mjesta ili putem osiguranja garancije.