Asistencije u kući

Build & Design
I VAŠ DOM
TREBA ASISTENCIJU
Build & Design
USLUGE
VODOINSTALATERA
Build & Design
USLUGE
KLJUCARA I POPRAVKE BRAVA
Build & Design
USLUGE
ELEKTRIČARA
Build & Design
PROFESIONALNE
ASISTENCIJE
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

Tamo gdje ste bezbrižni.

Prvi u Bosni i Hercegovini asistiramo Vam i kod kuće. Kao lider tržišta asistencija prvi u BiH smo osigurali podršku našim i vašim klijentima i kod kuće. Ova vrsta asistencija, poznata kao “home” asistencije, predstavlja poseban vid brige za klijente u rješavanju problema kod kuće.

PGM Assistance BH je prvi u Bosni i Hercegovini sistemski organizirao “home” asistencije i stavio ih na raspolaganje putem assistance programa svojim korporativnim klijentima. “Home” asistencije od posebnog su značaja za klijente kada se govori o smanjenju posljedica neispravnosti instalacija kod kuće, kao i njihovog komfora u pogledu profesionalnog osoblja koje će im pružiti asistencije kod kuće.

Naša mreža operativnog osoblja “home” asistencija trenutno je jedina ove vrste u Bosni i Hercegovini, ali svakako smo u nju uložili vlastita iskustva i “know-how”, kao i iskustva partnerskih evropskih mreža i danas smo ponosni na mrežu “home” asistencija razvijenu po evropskim standardima i spremnu da odgovori zahtjevima i najkomplikovanijih asistencija.

Asistencije u kući

Ukoliko zatrebate majstora u kući, sve je vrlo jednostavno. Pozovete naš kontakt centar i mi Vam na osnovu zahtjeva i problema koji imate organiziramo profesionalnog majstora koji će riješiti Vaš problem.