Automotive asistencije

Build & Design
AUTOMOTIVE
ASISTENCIJE ZA VAŠEG LJUBIMCA
Build & Design
TIM
NA KOJI MOŽETE RAČUNATI
Build & Design
NA LICU MJESTA
POPRAVIMO 7 OD 10 VOZILA
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

Popravimo minimalno 7 od 10 vozila na licu mjesta.

U svijetu u kojem se sve brže krećemo, automobili postaju sve složeniji i zahtjevniji za održavanje. Upravo zato, kvalitetna i profesionalna asistencija na cesti postaje neizostavan dio svakodnevice vozača diljem svijeta.

Kada se nađete u nevolji na cesti, to je vrijeme kada vam je potreban pouzdan partner na kojeg možete računati. PGM Assistance BH je upravo takav partner koji će vam pružiti najbolju moguću uslugu i pomoć u svakoj situaciji. Svi naši stručnjaci su visoko kvalificirani i obučeni za najteže situacije na cesti, te su uvijek na raspolaganju kako bi vam pružili sve što vam je potrebno u najkraćem roku.

Naša ponuda usluga uključuje sve što vam može zatrebati na cesti: od pomoći u slučaju kvara vozila i pomoći s gorivom, do vuče vozila i dostave zamjenskih dijelova. Sve naše usluge pružamo brzo, efikasno i s velikom pažnjom prema vama i vašem vozilu. Vaša sigurnost i zadovoljstvo su nam na prvom mjestu, stoga se možete osloniti na nas u svakoj situaciji.

Kada putujete s PGM Assistance BH, putujete sigurno i bezbrižno. Naš tim stručnjaka radi 24 sata dnevno, 365 dana u godini kako bi vam pružili neophodnu pomoć kad god vam zatreba. Zato se opustite, uživajte u vožnji i prepustite sve brige nama.

PGM Assistance BH - za sve vaše potrebe na cesti!

Korištenjem usluga PGM asistencija svoje eventualne probleme u toku putovanja stavljate u ruke motiviranih, educiranih i iskusnih profesionalaca koji će u cjelosti odgovoriti na svaki Vaš zahtjev za asistencijom i to 24 sata, 365 dana u godini na bilo kojem mjestu u BiH i Evropi.

Potpuna pomoć profesionalaca

  • Nama je asistencija svakodnevni posao. Tu smo za tehničke, administrativne i savjete iz oblasti osiguranja.

Kratko vrijeme čekanja

  • Prosječno vrijeme čekanja na izlazak tehničara je ispod 30 minuta.

Širok spektar usluga

  • Više od same popravke na cesti, asistencija uključuje i šlepanja, te druge vidove potrebnih asistencija.

U sigurnim ste rukama

  • Naši tehničari uspješno otklone kvar u 7 od 10 vozila na licu mjesta.

opravak vozila

Ukoliko je kvar na vozilu klijenta takav da je isti moguće otklonuti na licu mjesta kako bi klijent nastavio putovanje, naši tehničari će izvršiti opravku na licu mjesta, a kako bi klijent mogao nastaviti planirano putovanje.

prevoz vozila

Kada je kvar takav da nije moguće izvršiti opravku na licu mjesta tj. opravka zahtjeva više od 1N/h rada tehničara i kompleksniju opremu i alat Vozilo klijenta ćemo prešlepati do najbližeg servisa u kojem je moguće izvršiti opravku.

opravke u servisu

Ako naš klijent treba asistenciju u organiziranju opravke u servisu, kontroli troškova i verifikaciji potrebnih opravki, naši stručnjaci će svojim iskustvom, znanjem i sturčnošću svakako pomoći.

nastavak putovanja

Nastavak putovanja je najbolja opcija tako da će naši stručnjaci učiniti sve kako bi osposobili Vaše vozilo ili ukoliko to nije moguće, kako bi osigurali nastavak putovanja putem alternativnog rješenja (zamjensko vozilo, taxi, autobus, voz...).