Paketi za individualne klijente

Slide Background
PROFESIONALNO I POUZDANO
UVIJEK NA NAJBOLJI NAČIN
Build & Design
DOVOLJNO
JE SAMO OKRENUTI BROJ
Build & Design
NAŠI ISKUSNI STRUČNJACI

PRONAĆI ĆE NAJBOLJE RJEŠENJE

Slide Background
KOGA MOŽETE
POZVATI KAD IMATE PROBLEM
Slide Background
VAŠE PROBLEME
RJEŠAVAJU PROFESIONALCI
Slide Background
MREŽA TEHNIČARA
KOJA POSTOJI ZBOG VAS
Slide
POTPUNA POSVEĆENOST
ONOME ŠTO RADIMO
Slide
ASISTENCIJE MAJSTORA U KUĆI
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

Kakvu asistenciju želite?

Širok izbor naših paketa dizajniran za kategoriju individualnih klijenta omogućava Vam izbor najoptimalnijeg paketa prilagođen Vašim svakodnevnim zahtjevima. Upoznajte se sa našom ponudom i u našem web shopu kupite online svoj paket još danas. Udobno putovanje, sigurnost i komfor svakako su uključeni u svaki naš pojedinačni paket. Svi paketi su dizajnirani uz maksimalno poštovanje zahtjeva savremenog života i bazirani su na savremenim poslovnim principima koji garantiraju realiziranje usluga i Vaše potpuno zadovoljstvo.

PGM asistencija je kompanija koja nudi individualne programe asistencija na različitim nivoima: City, Base, Plus i Star. Svaki nivo uključuje niz usluga i boniteta koji su namijenjeni da olakšaju život i osiguraju sigurnost svojim korisnicima.

Najniži nivo, City, pruža pomoć na cesti u gradu i pokriva osnovne potrebe poput osiguranja goriva, pomoći kod probijanja guma, pomoći kod prekida baterije itd. Također, ovaj nivo uključuje usluge poput zaključavanja ključeva u vozilu, slanja poruka obitelji ili prijateljima o vašem položaju i slično.

Nivo Base, osim pomoći na cesti, pruža i podršku u slučaju kvara na vozilu ili sudara. Osim toga, ova razina uključuje i neke od kućnih usluga, kao što su usluge hitnog popravka ili zamjene stakla na vratima i prozorima.

Nivo Plus pruža višu razinu usluga u odnosu na prethodna dva nivoa. Osim pomoći na cesti i podrške u slučaju kvara na vozilu, ovaj nivo uključuje i neke zdravstvene usluge, poput medicinske pomoći u slučaju ozljede ili bolesti tijekom putovanja. Također, ovaj nivo uključuje i usluge hitne kućne pomoći, poput popravka kućanskih aparata.

Najviši nivo, Star, pruža najvišu razinu usluga i boniteta. Osim pomoći na cesti, podrške u slučaju kvara na vozilu i zdravstvenih usluga, ovaj nivo uključuje i neke od kućnih usluga, poput servisiranja klima uređaja ili perilica rublja. Također, ovaj nivo uključuje i usluge putne asistencije, poput organiziranja putovanja ili pružanja savjeta o odredištu.

Svi nivoi individualnih programa asistencija koji se mogu kopiti kod kompanije PGM asistencija su dizajnirani da pruže širok spektar usluga i boniteta koji odgovaraju potrebama i željama korisnika.

Free2Go PAKETI
aSISTENCIJE DOSTUPNE SVAKOME