Korporativni klijenti

dokumentacija

Neka Vaš uspjeh bude naš posao.

Već drugu deceniju pružamo podršku najuspješnijim kompanijama u Bosni i Hercegovini. Liderska pozicija na tržištu asistencija garancija su vrhunskih programa asistencija, programa pomoći na cesti i drugih korporativnih programa namjenjenih našim korporativnim klijentima. Pored segmenta asistencija uspješno smo etablirani kao kompanija koja pruža niz pratećih usluga u cilju uspješnog poslovanja. Te usluge su operacije kontakt centara, telemarketing i druge vrste poslova pozivnih centara. Također naša rješenja u oblasti SMS servisa kao i CRM servisa osiguravaju uspješno poslovanje, olakšavaju poslovne procese i čine ih efikasnijim u velikom broju kompanija.

Korporativni programi asistencija

 

Smatrate ideju da Vaša kompanija putem programa asistencije brine za svoje klijente dobrom. Znate da takav projekat zahtjeva dodatni angažman, vrijeme i ulaganja. Prepustite taj zadatak profesionalcima koji će ga ralizirati u Vaše ime. Zajedno ćemo osmisliti dizajn programa asistencija, prilagoditi Vaš program asistencija potrebama i poslovanju, a samu organizaciju i realizaciju povjerite nama. Uspjeh, sigurni smo  neće izostati.

Poslovni SMS servisi

 

PGM je razvio posebne module namjenjene poslovnoj SMS komunikaciji na između naših korporativnih klijenata i korisnika njihovih usluga. SMS servisi omogućavaju razne vrste aktivacija prava, rezervacijske servise, realizaciju nagradnih igara i loyalty programa i niz drugih aktivnosti baziranih na SMS-u kao komunikacijskom kanalu. Korištenjem naših SMS servisa izbjegnite nepotrebno trošenje vremena i resursa u nešto što možete početi koristiti već danas.

CRM servisi

 

U vrijeme kada je upravljanje podacima o klijentima, ažurnost komunikacije sa njima i analiza i predviđanje njihovih potreba od krucijalne važnosti za uspješno poslovanje, PGM je razvio i implementirao poseban sistem zasnovan na najsavremenijim informacijskih tehnologijama putem kojeg je moguće upravljati procesima koji se odnose na Vaše klijente. Izbjegnite nepotrebna ulaganja i koristit provjerene tehnologije i rješenja – kontaktirajte nas još danas.