SMS nagradna igra

SMS nagradne igre – nikad jednostavnije

SMS je idealan komunikacijski kanal za organiziranje nagradnih igara. Jednostavno i lagano klijenti slanjem jedne SMS poruke učestvuju u nagradnoj igri i mogu osvojiti nagrade te biti razvijati osječaj lojalnosti i pripadnosti kontinuiranom komunikacijsom što se svakako pozitivno odražava na poslovanje. Klijenti svoje učešće u nagradnoj igri verificiraju slanjem putem SMS-a broj izdanog računa, jedinstvenog koda koji im se dodjeli prilikom kupnje ili slanjem ličnih podataka putem kojih se mogu identificirati.

Na osnovu procjene Vašeg business-a i potreba, naši stručnjaci mogu dizajnirati potpuno nov koncept SMS nagradne igre prilagođen Vašem poslovnom modelu, te smo u prilici staviti na Vam na raspolaganje vrhunske IT i marketing stručnjake kako bismo zajednički postigli postavljene ciljeve i imali što uspješniju nagradnu igru prilagođenu tržištu i kao takvu auteničnu i prepoznatljivu.

U procesima dizajniranja i apliciranja nagradnih igara poštujemo sve pozitivne zakonske propise, te osiguravamo djelomičnu amortizaciju troškova organizacije nagradnih igara.

Pored nagradnih igara, moguće je organizirati razne kvizove znanja, upitnike, pitalice i sl.

Prednosti korištenja SMS servisa za realizaciju nagradnih igara su sljedeće:

  • jednostavnost
  • brzina
  • upravljanje podacima o učesnicima i performansama nagradne igre
  • segmentiranje i profiliranje učesnika
  • podaci su organizirani i upravljani u elektronskom formatu čime se isključuju administriranje poštanskih pošiljki, paprinih kupona i sl.

Za svoje klijente pružamo potpuni servis po sistemu „ključ u ruke“, a što podrazumijeva dizajniranje, implentaciju, potrebne administrativno-tehničke formalnosti, upravljanje podacima, servis podrške kontaktnog centra za učesnike nagradne igre, servis podrške sistemu i nadzor nad platformom 24/7, kao i organiziranje javnog izvlačenja dobitnika i statistički i marketing izvještaji nakon završetka nagradne igre.

PREGLED REALIZHIRANIH NAGRADNIH IGARA, OBJAVU PRAVILA I DOBITNIKA POGLEDAJTE OVDJE

© 2023 PGM Assistance BH | Vaš oslonac u svakoj situaciji. All rights reserved.