O nama

Slide Background
najbolje rezultate

Zajedno postižemo

Slide

Potpuna posvećenost

Onome što radimo

Build & Design

Dovoljno je

Pozvati naš broj
Build & Design
Vrhunski sistem rada
i višedecenijsko iskustvo
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

 

Inovativna rješenja po sistemu ključ u ruke!

Tim inovativnih i iskusnih stručnjaka je 2002. godine osnovao PGM Asssitance BH. Naša osnovna djelatnost je dizajniranje, organizacija i realizacija visokoprofesionalnih poslovnih rješenja u oblasti asistencija na bazi B2B koncepta poslovanja, kao i pratećih servisa i usluga orjentiranih komunikaciji sa klijentima i viđenju podataka o komunikaciji sa klijentimma. Naš strateški cilj je biti prvi “outsourcing” izbor za osiguravajuće kompanije, auto-importere, banke i druge domaće i inostrane kompanije kod dizajniranja i realiziranja programa asistencija i servisa, kao i kod dizajniranja i implementacije pratećih servsisa kao što su SMS, CRM i drugi “customer care” servisi.
Postizanje navedenih ciljeva PGM ostvaruje vrhunskim sistemom vlastitog rada, kao i rada ugovornih saradnika čiji angažman je kontroliran pažljivim sistemom upravljanja kvaliteta (QMS) kojim se osigurava postizanje prepoznatljivih rezultata vrhunske kvalitete.

 

Organizacija

PGM Assistance BH je kompanija čija je osnovna misija biti podrška u svakoj situaciji. Svakodnevno u svom poslovanju unosimo komponentu humanizma i brige za svakog pojedinčanog klijenta bilo da se radi o kompaniji ili pojedincu koji koristi naše usluge.

Osnovne vrijednosti koje su karakteristične i po kojima je PGM Assistance BH postao prepoznatljiv su interno nazvana 4P i to:

Povezanost: Biti kontinuirano povezan sa korinicima naših servisa i usluga i biti im dostupan 24/7,

Proaktivnost: Vlastitim angažiranjem svakom pojedinačnom klijentu, ponuditi najveći stepen kvaliteta svakog pojedinačnog servisa ili usluge koje koristi.

Profesionalnost: Od svih nas u PGM-u kontinuirano je zahtjevan maksimalan angažman i najviši stepen kompetentnosti kako bi se našim klijentima pružili vrhunski servisi i usluge.

Povjerenje: Zaslužimo ga svaki dan jer je povjerenje osnova svih naših odnosa.

 

Osnovni podaci

Puni naziv društva:

PGM Assistance BH d.o.o. Za pružanje usluga asistencija

Skraćeni naziv:  

PGM Assistance BH d.o.o.

Adresa sjedišta:

Vrazova 24, 71000 Sarajevo, BiH

Lokacija sjedišta: 

Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Oblik vlasništva:

Privatno

Organizacija:

Društvo s ograničenom odgovornošću

Direktor:  

mr.sc Damir Lihovac, direktor društva bez ograničenja

 

Administracija

JIB: 4201549260004

PDV Broj: 201549260004

MBS: 65-01-0166-10

Centrala:

Telefon: +387 33 261 920

Fax: +387 33 261 923

GSM: +387 66 070 100

EMAIL: info@pgm.ba

ALARM Centar:

Telefon: +387 33 263 682

Fax: +387 33 261 922

EMAIL: ops24@pgm.ba

 

Kontakt centar

ALARM Centar PGM-a opremljen je najsavremenijom informacijsko-komunikacijskom opremom i tehnologijama što osigurava upravljanje svim procesima po najstrožijim poslovnim i kvalitativnim standardima, a koncept “open booka” osigurava svakom korporativnom klijentu uvid u sve zahtjeve, slučajeve i kompletnu statistiku operacija dizajniranog programa.

Pažljivo razvijana i harmonizirana mreža operacija koja se programom asistencija stavlja Vašim klijentima na raspolaganje, tj, operativne jedinice PGM-a koje se angažiraju kod potrebe za realiziranjem usluge asistencije podrazumijevaju najviše moguće obučene i profesionalne tehničare koji su na lokalnoj razini dostupni čime se osigurava da Vaš program asistencija bude vrhunski.

PGM Kontakt centar dostupan je 24 sata/365 dana u godini.