Lifestyle asistencije

Build & Design
LIFESTYLE I PUTNE
ASISTENCIJE ZA SVAKU PRILIKU

...sa Vama, bez obzira gdje da putujete

Build & Design
KAD NAS TREBAŠ
SAMO KLIKNEŠ I TU SMO

Sve što zatrebate mi ćemo organizirati na Vaš zahtjev

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Asistencije udobnog života.

Živjeti sigurno i udobno od neprocjenjive je važnosti za svakog čovjeka danas. Ipak, nije moguće garantirati da se neugodne situacije neće desiti i to obično kada ih ne očekujete. PGM Asistencija će učiniti sve potrebno kako bismo elminirali  neugodnosti koje doživite u toku putovanja ili kod kuće.

U tu svrhu, osigurali smo mrežu operacija putnih asistencija putem koje možemo organizirati usluge i servise koji osiguravaju bezbrižan život. Usluge lifestyle asistencija uključuju asistencije u organiziranju hotelskog smještaja, avionskih, voznih ili autobusnih karata, kao i usluge organiziranja zamjenskog vozila i nastavka putovanja ili eventualnog povratka do adrese stanovanja, te niz drugih asistencija kao što su rezervacija ili nabavka karata za koncerte, servisi čuvanja starijih osoba ili djece i niz drugih usluga koje ponekad zatrebate.

Pored navedenih usluga Putne asistencije uključuju i širok spektar drugih asistencija koje klijentima mogu zatrebati u toku putovanja, a koje mogu biti od ključne važnosti za udobnosti i sigurnost putovanja. Bez obzira da li je usluga asistencije predviđena programom garancije mobilnosti ili korporativnim programom asistencija, naši operateri ALARM Centra odgovorit će na svaki zahtjev svakog klijenta u segmentu putnih asistencija, a kako bi osigurali da nastavak putovanja ili povratak kući.

Korporativnim programima garancija mobilnosti ili asistencija, troškovi ovih usluga mogu biti djelom ili u cjelosti pokriveni dok zahtjevi klijenata koji nisu pokriveni korporativnim programima klijenti plaćaju na licu mjesta ili putem osiguranja garancije.

© 2023 PGM Assistance BH | Vaš oslonac u svakoj situaciji. All rights reserved.