Asistencije

 

Slide Background
najbolje rezultate

Zajedno postižemo

Slide

Potpuna posvećenost

Onome što radimo

Build & Design

Dovoljno je

Pozvati naš broj
Build & Design
Vrhunski sistem rada
i višedecenijsko iskustvo
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Asistencije vrhunskih performansi i kvaliteta, dostupne uvijek i svugdje

Rješenje problema klijenata je naš najvažniji prioritet

Korištenjem usluga opravke vozila na cesti svoje probleme stavljate u ruke profesionalaca koji će u cjelosti odgovoriti na Vaše zahtjeve i potrebe. 

 

 

PGM Assistance je lider u pružanju vrhunskih usluga pomoći na cesti, asistencije u kući, lifestyle i svih drugih asistencija kao profesionalnih ad-on servisa namijenjenih povećanju vrijednosti osnovne usluge. Naša misija je da vam pružimo najbolju moguću uslugu i da budemo tu za vas u svakoj situaciji.

Kao pouzdan partner, PGM Asistencija je tu da vam pruži potpunu podršku u svim situacijama koje zahtijevaju asistenciju, bez obzira da li je riječ o pomoći na cesti, pomoći u kući ili bilo kojoj drugoj vrsti asistencije. Naš tim stručnjaka stoji vam na raspolaganju 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, kako bi se pobrinuli da dobijete potrebnu pomoć u najkraćem mogućem roku.

Naši vrhunski ad-on servisi su dizajnirani da povećaju vrijednost vaše osnovne usluge. To znači da ćete dobiti najbolje usluge po povoljnim cijenama. Naša ponuda uključuje usluge kao što su asistencije na cesti, asistencije u kući, medicinske asistencije, usluge savjetovanja, informiranja i drugih lifestyle usluga koje su namijenjene da vam olakšaju život.

Asistencija u kući je tu da vam pomogne u slučaju popravka, kvara ili neke druge hitne situacije u vašem domu. Naši stručnjaci su tu da vam pomognu u bilo kojoj situaciji i da vam pruže potrebne savjete i podršku kako bi se što prije riješili problema.

Kao lider u pružanju usluga pomoći na cesti, naši stručnjaci su uvijek spremni da vam pruže pomoć u slučaju kvara, nezgode ili bilo kojeg drugog problema na cesti. Naš tim može vam pomoći sa brzom popravkom ili vučom vozila, te vam pružiti informacije o najbližim servisima ili stanici za gorivo.

Naši ad-on servisi su također namijenjeni vlasnicima motornih vozila, kao prateća garancija mobilnosti. Naša ponuda uključuje razne vrste usluga, poput zamjene guma, popravka oštećenja na vozilu, pružanja informacija o najbližim benzinskim stanicama i servisima, te drugih usluga koje su namijenjene da vam olakšaju život.

Za bezbrižan život i putovanja

Uz Asistenciju, možete biti sigurni da ste uvijek u dobrim rukama. Naš tim posvećen je pružanju vrhunske usluge i brizi o vašoj sigurnosti i dobrobiti. Naši stručnjaci su obučeni da rade u najtežim uvjetima i da se brinu o vašim potrebama na najbolji mogući način.

Uz Asistenciju, možete biti sigurni da ćete uvijek imati pristup najboljim uslugama pomoći na cesti, asistencije u kući, lifestyle uslugama i drugim vrstama asistencije. S našom ponudom usluga, možete biti sigurni da ćete imati sve što vam je potrebno kako bi vaš život bio lakši i sigurniji.

Stoga, ako tražite vrhunsku uslugu pomoći na cesti, asistencije u kući, ili bilo koju drugu vrstu asistencije, Asistencija je vaš pouzdan partner. Kontaktirajte nas danas kako bismo vam pomogli u svim vašim potrebama i osigurali da vaš život ostane bezbrižan i siguran.

Automotive

asistencije

Home

asistencije

Medicinske

asistencije

Putne

asistencije