Reference

Slide Background
VAŠA MREŽA
ISKUSNIH TEHNIČARA

Kao prvi privatni sistem asistencija u Bosni i Hercegovini razvili smo harmoniziranu mrežu asistencija na cesti, te kao prvi provajder uspostavili i mrežu usluga asistencije majstora u kući. Za nas su asistencije umjetnost, a Vaše je da nas pozovete kad zatreba.

Slide
POTPUNO POSVEĆENOST
ONOME ŠTO RADIMO

Mi Vas nećemo uvjeravati da smo najbolji ili da smo jedini. Mi ćemo Vas upoznati sa činjenicama i pustiti da se uvjerite, a Vaša preporuka će biti naš najbolji marketin. Činjenica je da smo prvi privatni sistem asistencija u BiH, kao i da smo prvi sistem asistencija koji je uspostavi uslugu asistencije majstora u kući na teritoriji cijele BiH

Build & Design
DOVOLJNO JE
POZVATI NAŠ BROJ

Naše iskusno osoblje ALARM Centra će organizirati najbolju asistenciju u najkraćem mogućem roku i riješiti Vaš problem bez obzira da li ste ostali u kvaru na cesti ili Vam je potreban majstor u kući

Build & Design
VRHUNSKI SISTEM RADA
I VIŠEDECENIJSKO ISKUSTVO

Visoko motivirano osoblje i harmonizirana mreža tehničara i ugovornih izvršilaca garancija su zadovoljstva korisnika usluga asistencija. Već treću deceniju realiziramo usluge za najveće BH i svjetske kompanije.

Slide Background
IMATE LI KOGA
POZVATI KADA IMATE PROBLEM?

Rješavanje problema naših klijenata je naš svakodnevni posao. Da bismo svoj posao radili brzo, profesionalno i efikasno uspostavili smo savremeni kontakt centar, kao i mrežu operacija dostupnu u svakom trenutku. Naši tehničari će na Vaš zahtjev organizirati adekvatne usluge koje će riješiti Vaš problem.

Slide Background
NEKA VAŠE PROBLEME
RJEŠAVAJU PROFESIONALCI

Kvar na vozilu u toku putovanja ili pak potreba za majstorom kod kuće može biti prava noćna mora. Zamislite situaciju u kojoj imate svog asistencija koji će na Vaš poziv organizirati rješavanje Vašeg problema i pri tome angažirati provjerene i visoko profesionalne majstore sa višedecenijskim iskustvom.

Slide Background
PROFESIONALNO I POUZDANO
UVIJEK NA NAJBOLJI MOGUĆI NAČIN

Naši paketi individualnih asistencija FREE2GO i ASSISTANCE24h uključuju niz besplatnih boniteta i usluga koji su namjenjeni savremenom životu naših klijenata. Usluge pomoći na cesti, opravke vozila, dostave goriva, šlepanje vozila, usluge asistencije majstora u kući i niz drugih servisa prepoznatljiva je odlika naših paketa

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Poslovna saradnja izgrađena na povjerenju i kvalitetu.

Ispunjavanje očekivanja naših klijenata i korporativnih partnera konstatno je u fokusu naših aktivnosti. Uspješno ispunjavanje naših strateških ciljeva utemeljeno je na zadovoljstvu i dugoročnoj saradnji korisnika naših usluga. U nastavku možete pogledati našu referenc listu:

 

Portfolio korporativnih programa asistencija:

Raiffeisen leasing Puna asistencijaNLB Banka

 

Mercedes-Benz Asistencije Bosnia-Herzegovina Service24h Bosnia
BMW Asistencije – nova vozila BMW Asistencije – polovna vozila
Peugeot Asistencije Ford Asistencije
VOLVO Asistencije VOLVO Plus Asistencije
NLB Leasing asistencije Raiffeisen leasing Asistencije
Intesa sanpaolo banka Asistencije HypoLeasing Asistencije
Sberbanka BH Asistencije pravna lica Sberbank BH Asistencije fizička lica
Sparkasse banka Asistencije – fizička lica Sparkasse banka home asistencije
UNIQA osiguranje Road assistance UNIQA osiguranje home asistencije
Zovko osiguranje Pomoć na cesi Zovko osiguranje PLUS Asistencije
Sarajevo osiguranje SOS pomoć na cesti VGT Osiguranje asistencije
Raiffeisen leasing Puna asistencija NLB Banka
El Tarik oil asistencije
© 2023 PGM Assistance BH | Vaš oslonac u svakoj situaciji. All rights reserved.