Automotive asistencije

Build & Design
Build & Design
ASISTENCIJA
UDALJENA SAMO JEDAN POZIV

Znati da imate nekoga ko će na Vaš poziv doći na lice mjesta i otklonuti kvar na vozilu ili, ako to nije moguće prešlepati
Vaše vozilo do servisa gdje će biti popravljeno ključni je faktor sigurnog putovanja. PGM Assistance pomoć na cesti je upravo to. Na jedan poziv rješavamo Vaše probleme i osiguravamo nastavak putovanja.

Build & Design
POMOĆ NA CESTI
VAŠ NOVAC VAŠ IZBOR

Za razliku od nekih pomoć na cesti PGM-a plaćate samo jednom. Dakle nisu potrebna nikakva plaćanja prilikom
registracije, nikakve dodatne naknade. Jednom kupljen paket PGM asistencije važi godinu dana i omogućava korištenje besplatnih usluga. Korektan odnos prema klijentu je osnovna odrednica našeg poslovanja.

Build & Design
TIM
NA KOJI SE MOŽETE OSLONUTI

Naša mreža operacija bazirana na iskusnim profesionalcima koji su spremni u svakom trenutku
reagirati na Vaš poziv, doći na lice mjesta i otklonuti kvar ili osigurati šlepanje do servisa
uvijek Vam je na raspolaganju.

Build & Design
ASISTENCIJE
ŠLEPANJA VOZILA

Ukoliko je kvar na vozilu takav da ne može biti otklonjen
na licu mjesta PGM će Vaše vozilo prešlepati do
servisa ili do mjesta stanovnja.

previous arrow
next arrow

Popravimo minimalno 7 od 10 vozila na licu mjesta.

U svijetu u kojem se sve brže krećemo, automobili postaju sve složeniji i zahtjevniji za održavanje. Upravo zato, kvalitetna i profesionalna asistencija na cesti postaje neizostavan dio svakodnevice vozača diljem svijeta.

Kada se nađete u nevolji na cesti, to je vrijeme kada vam je potreban pouzdan partner na kojeg možete računati. PGM Assistance BH je upravo takav partner koji će vam pružiti najbolju moguću uslugu i pomoć u svakoj situaciji. Svi naši stručnjaci su visoko kvalificirani i obučeni za najteže situacije na cesti, te su uvijek na raspolaganju kako bi vam pružili sve što vam je potrebno u najkraćem roku.

Naša ponuda usluga uključuje sve što vam može zatrebati na cesti: od pomoći u slučaju kvara vozila i pomoći s gorivom, do vuče vozila i dostave zamjenskih dijelova. Sve naše usluge pružamo brzo, efikasno i s velikom pažnjom prema vama i vašem vozilu. Vaša sigurnost i zadovoljstvo su nam na prvom mjestu, stoga se možete osloniti na nas u svakoj situaciji.

Kada putujete s PGM Assistance BH, putujete sigurno i bezbrižno. Naš tim stručnjaka radi 24 sata dnevno, 365 dana u godini kako bi vam pružili neophodnu pomoć kad god vam zatreba. Zato se opustite, uživajte u vožnji i prepustite sve brige nama.

PGM Assistance BH - za sve vaše potrebe na cesti!

Korištenjem usluga PGM asistencija svoje eventualne probleme u toku putovanja stavljate u ruke motiviranih, educiranih i iskusnih profesionalaca koji će u cjelosti odgovoriti na svaki Vaš zahtjev za asistencijom i to 24 sata, 365 dana u godini na bilo kojem mjestu u BiH i Evropi.

Potpuna pomoć profesionalaca

  • Nama je asistencija svakodnevni posao. Tu smo za tehničke, administrativne i savjete iz oblasti osiguranja.

Kratko vrijeme čekanja

  • Prosječno vrijeme čekanja na izlazak tehničara je ispod 30 minuta.

Širok spektar usluga

  • Više od same popravke na cesti, asistencija uključuje i šlepanja, te druge vidove potrebnih asistencija.

U sigurnim ste rukama

  • Naši tehničari uspješno otklone kvar u 7 od 10 vozila na licu mjesta.

Opravak vozila na licu mjesta

Ukoliko je kvar na vozilu klijenta takav da je isti moguće otklonuti na licu mjesta kako bi klijent nastavio putovanje, naši tehničari će izvršiti opravku na licu mjesta, a kako bi klijent mogao nastaviti planirano putovanje.

prevoz vozila

Kada je kvar takav da nije moguće izvršiti opravku na licu mjesta tj. opravka zahtjeva više od 1N/h rada tehničara i kompleksniju opremu i alat Vozilo klijenta ćemo prešlepati do najbližeg servisa u kojem je moguće izvršiti opravku.

nastavak putovanja

Nastavak putovanja je najbolja opcija tako da će naši stručnjaci učiniti sve kako bi osposobili Vaše vozilo ili ukoliko to nije moguće, kako bi osigurali nastavak putovanja putem alternativnog rješenja (zamjensko vozilo, taxi, autobus, voz...).

opravke u servisu

Ako naš klijent treba asistenciju u organiziranju opravke u servisu, kontroli troškova i verifikaciji potrebnih opravki, naši stručnjaci će svojim iskustvom, znanjem i sturčnošću svakako pomoći.

© 2023 PGM Assistance BH | Vaš oslonac u svakoj situaciji. All rights reserved.