Automotive asistencije

 

Build & Design
Asistencija
Udaljena samo jedan poziv
Build & Design
Automotive asistencije
koje su Vaš izbor
Build & Design
Vaš pouzdan TIM
Na koji se možete uvijek oslonuti
Build & Design
ASISTENCIJE
ŠLEPANJA VOZILA

Ukoliko je kvar na vozilu takav da ne može biti otklonjen
na licu mjesta PGM će Vaše vozilo prešlepati do
servisa ili do mjesta stanovnja.

Build & Design
NA LICU MJESTA
POPRAVIMO 7 OD 10 VOZILA

Kako bismo osigurali mobilnost klijenata fokurisani smo na osposobljavanje vozila klijenata
na licu mjesta ukoliko je to moguće. Opremljenost i obučenost osoblja omogućuje visok stepen
efikasnosti tako da od 10 vozila najmanje 7 popravimo na licu mjesta.

Build & Design
AUTOMOTIVE
ASISTENCIJE ZA VAŠEG LJUBIMCA

Tokom putovanja Vi svoje najbliže i sebe povjeratave svom ljubimcu kako bi Vas prebacio od tačke A do tačke B,
takvo povjerenje zahtjeva i posebnu brigu da sve prodje kako treba. Tu je PGM Automotive asistencija beskompromisna,
dakle sve što je potrebno da bi Vaš ljubimac sigurno izvršio traženo naša asistencija će pružiti.

Build & Design
TIM
NA KOJI MOŽETE RAČUNATI
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
 

Popravimo minimalno 7 od 10 vozila na licu mjesta.


U svijetu u kojem se sve brže krećemo, automobili postaju sve složeniji i zahtjevniji za održavanje. Upravo zato, kvalitetna i profesionalna asistencija na cesti postaje neizostavan dio svakodnevice vozača diljem svijeta.


Kada se nađete u nevolji na cesti, to je vrijeme kada vam je potreban pouzdan partner na kojeg možete računati. PGM Assistance BH je upravo takav partner koji će vam pružiti najbolju moguću uslugu i pomoć u svakoj situaciji. Svi naši stručnjaci su visoko kvalificirani i obučeni za najteže situacije na cesti, te su uvijek na raspolaganju kako bi vam pružili sve što vam je potrebno u najkraćem roku.


Naša ponuda usluga uključuje sve što vam može zatrebati na cesti: od pomoći u slučaju kvara vozila i pomoći s gorivom, do vuče vozila i dostave zamjenskih dijelova. Sve naše usluge pružamo brzo, efikasno i s velikom pažnjom prema vama i vašem vozilu. Vaša sigurnost i zadovoljstvo su nam na prvom mjestu, stoga se možete osloniti na nas u svakoj situaciji.


Kada putujete s PGM Assistance BH, putujete sigurno i bezbrižno. Naš tim stručnjaka radi 24 sata dnevno, 365 dana u godini kako bi vam pružili neophodnu pomoć kad god vam zatreba. Zato se opustite, uživajte u vožnji i prepustite sve brige nama.


PGM Assistance BH - za sve vaše potrebe na cesti!


Korištenjem usluga PGM asistencija svoje eventualne probleme u toku putovanja stavljate u ruke motiviranih, educiranih i iskusnih profesionalaca koji će u cjelosti odgovoriti na svaki Vaš zahtjev za asistencijom i to 24 sata, 365 dana u godini na bilo kojem mjestu u BiH i Evropi.


 


Potpuna pomoć profesionalaca  • Nama je asistencija svakodnevni posao. Tu smo za tehničke, administrativne i savjete iz oblasti osiguranja.


Kratko vrijeme čekanja  • Prosječno vrijeme čekanja na izlazak tehničara je ispod 30 minuta.


Širok spektar usluga  • Više od same popravke na cesti, asistencija uključuje i šlepanja, te druge vidove potrebnih asistencija.


U sigurnim ste rukama  • Naši tehničari uspješno otklone kvar u 7 od 10 vozila na licu mjesta.Opravak vozila na licu mjesta

Ukoliko je kvar na vozilu klijenta takav da je isti moguće otklonuti na licu mjesta kako bi klijent nastavio putovanje , naši tehničari će izvršiti opravku na licu mjesta. Na ovaj način klijentu štedimo vrijeme i osiguravamo udobnost putovanja povećavajući zadovoljstvo klijenata.

prevoz vozila

Kada je kvar takav da nije moguće izvršiti opravku na licu mjesta tj. opravka zahtjeva više kompleksniju opremu i alat, kao duži vrijeme za opravke, vozilo klijenta ćemo prešlepati do najbližeg servisa u kojem je će se izvršiti opravka vozila klijenta. Ukoliko je opravka takva da zahtjeva znatno duži vremenski period moguće je organizrati nastavk putovanja klijenta alternativnim vidovima prijevoza.

nastavak putovanja

Nastavak putovanja je najbolja opcija kada opravka vozila klijenta traži znatno više vremena. Naši stručnjaci će učiniti sve potrebno kako bi osposobili Vaše vozilo, a ukoliko to nije moguće, organizriat čemo nastavak putovanja putem alternativnih vidova prijevoza kao što su zamjensko vozilo, taxi, autobus, voz i sl. a u zavisnosti od Vaših potreba.

opravke u servisu

Ako naš klijent treba asistenciju u organiziranju opravke u servisu, kontroli troškova i verifikaciji potrebnih opravki, naši stručnjaci će svojim iskustvom, znanjem i sturčnošću svakako pomoći.