Paketi za individualne klijente

Slide Background
VAŠA MREŽA
ISKUSNIH TEHNIČARA

Kao prvi privatni sistem asistencija u Bosni i Hercegovini razvili smo harmoniziranu mrežu asistencija na cesti, te kao prvi provajder uspostavili i mrežu usluga asistencije majstora u kući. Za nas su asistencije umjetnost, a Vaše je da nas pozovete kad zatreba.

Slide
POTPUNO POSVEĆENOST
ONOME ŠTO RADIMO

Mi Vas nećemo uvjeravati da smo najbolji ili da smo jedini. Mi ćemo Vas upoznati sa činjenicama i pustiti da se uvjerite, a Vaša preporuka će biti naš najbolji marketin. Činjenica je da smo prvi privatni sistem asistencija u BiH, kao i da smo prvi sistem asistencija koji je uspostavi uslugu asistencije majstora u kući na teritoriji cijele BiH

Build & Design
DOVOLJNO JE
POZVATI NAŠ BROJ

Naše iskusno osoblje ALARM Centra će organizirati najbolju asistenciju u najkraćem mogućem roku i riješiti Vaš problem bez obzira da li ste ostali u kvaru na cesti ili Vam je potreban majstor u kući

Build & Design
VRHUNSKI SISTEM RADA
I VIŠEDECENIJSKO ISKUSTVO

Visoko motivirano osoblje i harmonizirana mreža tehničara i ugovornih izvršilaca garancija su zadovoljstva korisnika usluga asistencija. Već treću deceniju realiziramo usluge za najveće BH i svjetske kompanije.

Slide Background
IMATE LI KOGA
POZVATI KADA IMATE PROBLEM?

Rješavanje problema naših klijenata je naš svakodnevni posao. Da bismo svoj posao radili brzo, profesionalno i efikasno uspostavili smo savremeni kontakt centar, kao i mrežu operacija dostupnu u svakom trenutku. Naši tehničari će na Vaš zahtjev organizirati adekvatne usluge koje će riješiti Vaš problem.

Slide Background
NEKA VAŠE PROBLEME
RJEŠAVAJU PROFESIONALCI

Kvar na vozilu u toku putovanja ili pak potreba za majstorom kod kuće može biti prava noćna mora. Zamislite situaciju u kojoj imate svog asistencija koji će na Vaš poziv organizirati rješavanje Vašeg problema i pri tome angažirati provjerene i visoko profesionalne majstore sa višedecenijskim iskustvom.

Slide Background
PROFESIONALNO I POUZDANO
UVIJEK NA NAJBOLJI MOGUĆI NAČIN

Naši paketi individualnih asistencija FREE2GO i ASSISTANCE24h uključuju niz besplatnih boniteta i usluga koji su namjenjeni savremenom životu naših klijenata. Usluge pomoći na cesti, opravke vozila, dostave goriva, šlepanje vozila, usluge asistencije majstora u kući i niz drugih servisa prepoznatljiva je odlika naših paketa

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Kakvu asistenciju želite?

Širok izbor naših paketa dizajniran za kategoriju individualnih klijenta omogućava Vam izbor najoptimalnijeg paketa prilagođen Vašim svakodnevnim zahtjevima. Upoznajte se sa našom ponudom i u našem web shopu kupite online svoj paket još danas. Udobno putovanje, sigurnost i komfor svakako su uključeni u svaki naš pojedinačni paket. Svi paketi su dizajnirani uz maksimalno poštovanje zahtjeva savremenog života i bazirani su na savremenim poslovnim principima koji garantiraju realiziranje usluga i Vaše potpuno zadovoljstvo.

PGM asistencija je kompanija koja nudi individualne programe asistencija na različitim nivoima: City, Base, Plus i Star. Svaki nivo uključuje niz usluga i boniteta koji su namijenjeni da olakšaju život i osiguraju sigurnost svojim korisnicima.

Najniži nivo, City, pruža pomoć na cesti u gradu i pokriva osnovne potrebe poput osiguranja goriva, pomoći kod probijanja guma, pomoći kod prekida baterije itd. Također, ovaj nivo uključuje usluge poput zaključavanja ključeva u vozilu, slanja poruka obitelji ili prijateljima o vašem položaju i slično.

Nivo Base, osim pomoći na cesti, pruža i podršku u slučaju kvara na vozilu ili sudara. Osim toga, ova razina uključuje i neke od kućnih usluga, kao što su usluge hitnog popravka ili zamjene stakla na vratima i prozorima.

Nivo Plus pruža višu razinu usluga u odnosu na prethodna dva nivoa. Osim pomoći na cesti i podrške u slučaju kvara na vozilu, ovaj nivo uključuje i neke zdravstvene usluge, poput medicinske pomoći u slučaju ozljede ili bolesti tijekom putovanja. Također, ovaj nivo uključuje i usluge hitne kućne pomoći, poput popravka kućanskih aparata.

Najviši nivo, Star, pruža najvišu razinu usluga i boniteta. Osim pomoći na cesti, podrške u slučaju kvara na vozilu i zdravstvenih usluga, ovaj nivo uključuje i neke od kućnih usluga, poput servisiranja klima uređaja ili perilica rublja. Također, ovaj nivo uključuje i usluge putne asistencije, poput organiziranja putovanja ili pružanja savjeta o odredištu.

Svi nivoi individualnih programa asistencija koji se mogu kopiti kod kompanije PGM asistencija su dizajnirani da pruže širok spektar usluga i boniteta koji odgovaraju potrebama i željama korisnika.

Free2Go PAKETI
aSISTENCIJE DOSTUPNE SVAKOME

© 2023 PGM Assistance BH | Vaš oslonac u svakoj situaciji. All rights reserved.