Programi asistencija

Slide Background
VAŠA MREŽA
ISKUSNIH TEHNIČARA

Kao prvi privatni sistem asistencija u Bosni i Hercegovini razvili smo harmoniziranu mrežu asistencija na cesti, te kao prvi provajder uspostavili i mrežu usluga asistencije majstora u kući. Za nas su asistencije umjetnost, a Vaše je da nas pozovete kad zatreba.

Slide
POTPUNO POSVEĆENOST
ONOME ŠTO RADIMO

Mi Vas nećemo uvjeravati da smo najbolji ili da smo jedini. Mi ćemo Vas upoznati sa činjenicama i pustiti da se uvjerite, a Vaša preporuka će biti naš najbolji marketin. Činjenica je da smo prvi privatni sistem asistencija u BiH, kao i da smo prvi sistem asistencija koji je uspostavi uslugu asistencije majstora u kući na teritoriji cijele BiH

Build & Design
DOVOLJNO JE
POZVATI NAŠ BROJ

Naše iskusno osoblje ALARM Centra će organizirati najbolju asistenciju u najkraćem mogućem roku i riješiti Vaš problem bez obzira da li ste ostali u kvaru na cesti ili Vam je potreban majstor u kući

Build & Design
VRHUNSKI SISTEM RADA
I VIŠEDECENIJSKO ISKUSTVO

Visoko motivirano osoblje i harmonizirana mreža tehničara i ugovornih izvršilaca garancija su zadovoljstva korisnika usluga asistencija. Već treću deceniju realiziramo usluge za najveće BH i svjetske kompanije.

Slide Background
IMATE LI KOGA
POZVATI KADA IMATE PROBLEM?

Rješavanje problema naših klijenata je naš svakodnevni posao. Da bismo svoj posao radili brzo, profesionalno i efikasno uspostavili smo savremeni kontakt centar, kao i mrežu operacija dostupnu u svakom trenutku. Naši tehničari će na Vaš zahtjev organizirati adekvatne usluge koje će riješiti Vaš problem.

Slide Background
NEKA VAŠE PROBLEME
RJEŠAVAJU PROFESIONALCI

Kvar na vozilu u toku putovanja ili pak potreba za majstorom kod kuće može biti prava noćna mora. Zamislite situaciju u kojoj imate svog asistencija koji će na Vaš poziv organizirati rješavanje Vašeg problema i pri tome angažirati provjerene i visoko profesionalne majstore sa višedecenijskim iskustvom.

Slide Background
PROFESIONALNO I POUZDANO
UVIJEK NA NAJBOLJI MOGUĆI NAČIN

Naši paketi individualnih asistencija FREE2GO i ASSISTANCE24h uključuju niz besplatnih boniteta i usluga koji su namjenjeni savremenom životu naših klijenata. Usluge pomoći na cesti, opravke vozila, dostave goriva, šlepanje vozila, usluge asistencije majstora u kući i niz drugih servisa prepoznatljiva je odlika naših paketa

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Podrška u svakoj situaciji.

U današnje vrijeme, sve više korporativnih klijenata traži nešto više od osnovnih usluga koje im pružaju banke, osiguravajuća društva i druge slične tvrtke. Upravo tu dolaze do izražaja programi asistencija - organizirani skup boniteta i prava koja klijenti dobivaju uz primarnu uslugu.

Programi asistencija nude širok raspon usluga, kao što su pomoć na cesti, pomoć u kući, pomoć na putovanju, medicinske asistencije i slično. Svi ovi programi imaju za cilj olakšati svakodnevni život klijentima, nudeći im brzu i efikasnu pomoć u bilo kojoj situaciji u kojoj se nađu.

Osim što pružaju korist klijentima, programi asistencija također mogu povećati lojalnost klijenata i vrijednost primarne usluge koju koriste. Kada klijenti dobiju dodatne pogodnosti uz svoju primarnu uslugu, osjećaju se cijenjenima i važnima, što povećava vjerojatnost da će ostati lojalni tvrtki i koristiti njezine usluge u budućnosti.

Korištenje usluga i kapaciteta kompanije PGM asistencije može dodatno povećati tržišnu prednost tvrtke u odnosu na konkurenciju. PGM asistencija ima bogato iskustvo i znanje u pružanju različitih vrsta pomoći, što klijentima pruža osjećaj sigurnosti i povjerenja.

Ukratko, programi asistencija su izvrsna dodatna vrijednost koju tvrtke mogu ponuditi svojim klijentima. Osim što pružaju dodatnu korist klijentima, programi asistencija mogu povećati lojalnost klijenata i vrijednost primarne usluge te stvoriti tržišnu prednost u odnosu na konkurenciju. Ako tražite način kako povećati vrijednost svoje ponude i privući nove klijente, razmislite o programima asistencija.

Korporativni programi asistencija prilagođeni poslovnim procesima i integrisani sa primarnim poslovnim uslugama i proizvodima na pravi naćin odgovaraju savremenom poslovanju.

Namjena programa asistencija je osigurati visokoprofesionalnu postprodajnu brigu za klijente bez generisanja dodatnog angažmana zaposlenika.

Programi asistencija sadrže usluge automotive i putnih asistencija, asistencija u kući, kao i drugih asistencija koje kompanije preko mreže operacija i ALARM Centra PGM-a stavljaju na raspolaganje korisnicima svojih usluga i proizvoda.

Usluga koje se integriraju u korporativne programe asistencija su sljedeće:

  • ALARM Centar 24/7
  • Info i kontaktne informacije 24/7
  • Asistencije manjih opravki vozila klijenta na licu mjesta
  • Asistencije dostave pogonskog goriva na licu mjesta
  • Asistencije preklemavanja vozila u slučaju prazne baterije
  • Asistencije otključavanja vozila u slučaju gubitka ili zaključanih kljućeva
  • Asistencija šlepanja vozila u slučaju nepokretnosti i nemogućnosti opravke na licu mjesta
  • Asistencije asistencije u kući električara, vodoinstalatera, ključara, staklara i opravke grijanja
  • Asistencije putnih usluga organiziranja zamjenskog vozila, putnih karata i dr.
  • Ostale usluge i bonitete u zavisnosti od primarne usluge ili proizvoda i zahtjeva klijenta
© 2023 PGM Assistance BH | Vaš oslonac u svakoj situaciji. All rights reserved.