Medical assistance

Build & Design
MEDICINSKE ASISTENCIJE
POTPUNA BRIGA O SVAKOM KLIJENTU
Build & Design
ASISTENCIJE
HITNOG I AMBULANTNOG TRANSPORTA

Već decenijama smo prepoznatljivi po organiziranju i realizaciji hitnih medicinskih i ambulantnih transporta za naše korporativne klijente. Zahvaljujući našim uslugama hiljade pacijenata je zbrinuto i medicinski tretirano u okvirima programa asistencija domaćih i ino kompanija.

Build & Design
POTPUNA KONTROLA
I PROCESA I TROŠKOVA

Naši iskusni operateri upravljaju procesom organiziranja i realizacije medicinskih
usluga od početka do kraja čime se garantira visoko profesionalna usluga i
potpuna kontrola troškova realiziranih usluga.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
 

Najkompletnija mreža medicinskih operacija u BiH.

Imajući u vidu potrebe naših klijenata razvili smo mrežu medicinskih asistencija sa ciljem da  našim korporativnim klijentima osiguramo u svakom trenutku dostupnim usluge medicinskih asistencija u Bosni i Hercegovini.

U slučaju da klijent ima  zdravstvene probleme zbog kojih mu je potreban pregled ljekara, usluge specijaliste, bolnički tretman ili medicinski transport dovoljno je da kontaktira ALARM Centar PGM-a i mi ćemo organizovati ostalo. Bez obzira u kojem dijelu Bosne i Hercegovine i bez obzira na vrijeme, usluge medicinskih asistencija putem mreže PGM-a su Vam uvijek na raspolaganju. PGM ima najmasivniju harmoniziranu i visoko-profesionalnu mrežu medicisnkih asistencija u Bosni i Hercegovini i ona je Vama i Vašim klijentima na raspolaganju 24 sata/365 dana u godini..