Asistencije u kući

 

Build & Design
I VAŠEM DOMU
ZATREBA ASISTENCIJU

Koliko puta Vam je samo zatrebao profesionalan i pouzdan majstor u kući.
Bilo da se radi o električaru koji će postaviti luster, vodoinstalateru koji će zamjeniti gumicu na česmi ili su Vam vrata ostala zaključana, dovoljno je da nas pozovete. Ako ste naš klijent riješićemo Vaš problem i prije nego Vas on stignete nasekirati.

Build & Design
ASISTENCIJE

Visokoprofesionalne vodinstalaterske usluge iskusnih tehničara PGM-a na raspolaganju su Vam na Vaš zahtjev.

VODOINSTALATERA
Build & Design
ASISTENCIJE
KLJUČARA I OPRAVKE BRAVA

Slučajno ste zatvorili ulazna vrata sa automatskom bravom ili je brava na Vašim vratima blokirala. Ne brinite, Vaš program asistencija uključuje usluge asistencije ključara i opravke brava. Pozovete i mi riješimo problem.

Build & Design
ASISTENCIJE
ELEKTRIČARA

Želite zamjeniti luster ili indikator bojlera ne funkcionira dovoljno je da nas kontaktirate. Električari PGM-a će na Vaš zahtjev odraditi profesionalno i maksimalno brzo.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Kućne asistencije u čitavoj BiH

Prvi u Bosni i Hercegovini asistiramo Vam i kod kuće. Kao lider tržišta asistencija prvi u BiH smo osigurali podršku našim i vašim klijentima i kod kuće. Ova vrsta asistencija, poznata kao “home” asistencije, predstavlja poseban vid brige za klijente u rješavanju problema kod kuće.

PGM Assistance BH je prvi u Bosni i Hercegovini sistemski organizirao “home” asistencije i stavio ih na raspolaganje putem assistance programa svojim korporativnim klijentima. “Home” asistencije od posebnog su značaja za klijente kada se govori o smanjenju posljedica neispravnosti instalacija kod kuće, kao i njihovog komfora u pogledu profesionalnog osoblja koje će im pružiti asistencije kod kuće.

Naša mreža operativnog osoblja “home” asistencija trenutno je jedina ove vrste u Bosni i Hercegovini, ali svakako smo u nju uložili vlastita iskustva i “know-how”, kao i iskustva partnerskih evropskih mreža i danas smo ponosni na mrežu “home” asistencija razvijenu po evropskim standardima i spremnu da odgovori zahtjevima i najkomplikovanijih asistencija.

Asistencije u kući

Ukoliko zatrebate majstora u kući, sve je vrlo jednostavno. Pozovete naš kontakt centar i mi Vam na osnovu zahtjeva i problema koji imate organiziramo profesionalnog majstora koji će riješiti Vaš problem.