Kampanja “Pokažite da su Vam važni”

 

Finansiranje nekretnina može biti izazovno za klijente. Upravo tu nastupaju naši inventivni programi kućne asistencije, pružajući neprekidnu podršku našim klijentima u bankarskom sektoru 24 sata dnevno, 7 dana u sedmici tokom čitavog perioda kredita. Ova visokoprofesionalna usluga ne samo da olakšava put ka vlasništvu nad nekretninom već i gradi čvrstu i dugoročnu lojalnost klijenta prema banci.

Naša kućna asistencija nije samo obična podrška; ista obuhvata raznolik spektar besplatnih usluga majstora u kući poput vodoinstalatera, električara, ključara i mnogih drugih. Ovo znači da naši klijenti mogu uživati u profesionalnoj pomoći i rješavanju problema u njihovom domu bez dodatnih troškova, a koji su brandirani image-om banke.

Sposobnost da pružimo ove vrste praktičnih usluga direktno našim klijentima dokazuju našu posvećenost njihovom komforu i sigurnosti. Nema potrebe da se brinete o neplaniranim popravkama ili održavanju, jer smo tu da olakšamo svaki korak u vašem putovanju ka ostvarenju vaših stambenih snova.

Ova vrsta podrške nije samo poslovni pristup, već način na koji zajedno sa našim partnerima gradimo trajne veze sa klijentima. Bezbrižnost i udobnost naši klijenata, kao i Vaši poslovni rezultati su u fokusu naših prioriteta, čineći vaše iskustvo poslovanja s nama ne samo efikasnim, već i izuzetno ugodnim.

Kontaktirajte nas